Κυριακή 4 Μαΐου 2008

Τα ασημικά και οι δυνάμεις κατοχής, οι ξένοι επενδυτές, παρντόν!!!

Αντιγράφω τμήματα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός….. κοσμηματοπώλης στονΜπάμπη Παπαναγιώτου, στη ΝΕΤ
«Η Deutsche Telekom δεν θα έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων, καθώς θα υπάρχει βέτο του ελληνικού δημοσίου στην τιμολογιακή πολιτική, στον διευθύνοντα σύμβουλο, σε όλα τα θέματα εθνικής ασφάλειας και διαβούλευση για τα εργασιακά. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ, προσθέτοντας ότι ο στόχος για τον ΟΤΕ δεν είναι εισπρακτικός αλλά για να διατηρηθεί ισχυρός και ανοιχτός στον ανταγωνισμό. Ο κ. Αλογοσκούφης σημείωσε ότι το δημόσιο "θα προτείνει τον Πρόεδρο, θα έχει βέτο μέχρι 3 φορές στα ονόματα τα οποία προτείνει η άλλη πλευρά για τον διευθύνοντα σύμβουλο" και αυτό, όπως λέει, είναι πολύ σημαντικό.
Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Αλογοσκούφης απέκλεισε τόσο το ενδεχόμενο αύξησης του Φ.Π.Α., λέγοντας πως θα ήταν "καθαρή τρέλα" μια τέτοια κίνηση σε περίοδο αύξησης του πληθωρισμού, όσο και της επιβολής νέων μέτρων μετά την έκθεση της Κομισιόν, σημειώνοντας πως η ακρίβεια θα αντιμετωπιστεί με τα 41 μέτρα που έχει εξαγγείλει ήδη ο Χρήστος Φώλιας. Πρόσθεσε επίσης πως το μεγάλο πρόβλημα παραμένει η αύξηση του πληθωρισμού που οφείλεται κυρίως στη μεγάλη αύξηση της τιμής του πετρελαίου.
Ανακοινώσεις Αλογοσκούφη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Τονίζει ότι με νομοθετική ρύθμιση που θα προωθηθεί στη Βουλή δεν θα μπορεί ένα ακίνητο να πωλείται σε πλειστηριασμούς κάτω από την αντικειμενική του αξία. Όπως λέει ο κ. Αλογοσκούφης "αυτή ήταν και μια πρόταση που έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, μου το έχουν προτείνει και εμένα τραπεζίτες, νομίζω ότι είναι σωστό. Αυτό θα γίνει". Παράλληλα ο υπουργός προαναγγέλλει και άλλα μέτρα για την προστασία των δανειοληπτών τα οποία, όπως είπε, είναι ακόμα στο πεδίο της εξέτασης και θα διευκολύνουν τους δανειολήπτες.
Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ πρόκειται να καταθέσει εντός της εβδομάδας πρόταση νόμου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των δανειοληπτών από τις τράπεζες».
Πάντως, μην μασάτε. Εξαιτίας της ακρίβειας, την οποία, αφού δεν μπορούν να ελέχξουν, προσπαθούν να διαχειριστούν επικοινωνιακά, θα δούμε και θα ακούσουμε κι άλλα «όμορφα».
http://www.eleftheria.gr/index.php?MDL=pages&page=article&SiteID=MTI2MTg=&all=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: